O nas

mirko_lain_Paint_brushes_on_the_work_surface._655b80a9-371d-4497-9743-a3e323dc89ca_part4

Kdo smo

Predani svojemu delu

Restavratorski atelje MINK je bila ustanovljen leta 2009 z namenom ponuditi Slovenskem trgu kvalitetno storitev restavriranja in konserviranja vseh predmetov potrebnih obnove. Osnovna vizija je bila ustvariti podjetje, ki spoštuje zaposlene, stranke in pošteno poslovanje*.

Najpomembnejše nam je zadovoljstvo stranke, kar dosežemo s tem, da smo odzivni, dostopni ter da ponujamo kakovostne storitve in preverjene izdelke uveljavljenih evropskih dobaviteljev. Zavedamo se tudi pomembnosti socialnega aspekta do zaposlenih. Ustvarjamo mirno in stimulativno okolje, ki omogoča osebni in poslovni razvoj posameznika. Ob tem pa ne oviramo družinskih ali osebnih obveznosti, temveč jih močno vzpodbujamo.

Želji po uspehu znotraj podjetja se pridružuje želja, da na trg restavratorskih in konservatorskih storitev, z našo kulturo, orodji, ustvarjalnostjo in znanjem, prispevamo dodatno vrednost in pomagamo pri njenem razvoju in napredku.

Gradimo v smeri okolju prijaznega podjetja, saj se zavedamo pomembnosti ekološkega ravnanja na vseh ravneh bivanja. Poleg množice izdelkov, ki so narejeni iz preverjenih materialnih virov in v skladu z vsemi EU normativi, vsi postopki znotraj podjetja CPT delujejo v smeri okolju prijaznega podjetja. Vzpostavili smo elektrosnko poslovanje. Spoznali smo, da je celostna ponudba najbolje predstavljena na spletni strani, kjer ima stranka možnost selektivnega dostopa do izdelkov, podatki so dnevno osveženi in aktualni. V procesu odpreme blaga ponovno uporabimo vso embalažo, ki pride v naše skladišče. Zračni mehurčki in folije so izdelani iz biološko razgradljive plastike. Manjša naročila pošiljamo s kurirsko službo in tako razbremenimo okolje z dodatnimi avtomobilskimi izpusti.

*Kaj pomeni pošteno poslovanje v našem podjetju: upoštevanje dobavnih rokov, plačilna disciplina, med strankami ne delamo razlik (glede na velikost podjetja), pravična marža, pravočasno in realno obveščanje strank.